Trgovina

Nosiljka za velike životinje
Veterinarska nosiljka za pseVeterinarsko nosilo za pseNosiljka za velike životinjeVeterinarsko nosilo za pseNosiljka za transport pasaNosiljka za transport pasaVeterinarsko nosilo za pseVeterinarska nosiljka za pseNosilo za transport životinja

Nosiljka za pse

1,200 Kn

Na zalihi

Ergonomski oblik nosiljke osmišljen je kako bi manipuliranje sa nosiljkom bilo maksimalno prilagođeno fizionomiji čovjeka.

KONSTRUKCIJA I MATERIJALI
Konstrukcija nosiljke izrađena je od kvalitetnog aluminija što omogućava dugovječnost proizvoda. Platno je vodonepropusno i jednostavno za održavanje. Predviđeno je i jednostavno skidanje platna sa konstrukcije što omogućava strojno pranje samog platna. Boja nosiljke je crna kako mrlje od dugotrajne upotrebe ne bi bile vidljive. Svi materijali su anti feromagnetski.

PRIHVAT
Osim standardnih prihvata na kutovima nosiljke, omogućen je dodatni prihvat na dva mjesta sa svake strane po dužini nosiljke. Dodatni prihvati mogu se upotrijebiti za osiguranje pri prijevozu pacijenata u osobnim vozilima pomoću pojasa za vezanje putnika.

Saznaj više….

Opis proizvoda

Dimenzije: 125 x 70 x 3 cm

Nosivost: 100 kg / 220 lb
Dužina:  125 cm / 49.2 inch
Širina: 70 cm / 27.6 inch
Visina: 3 cm / 1.18 inch
Težina: 3 kg / 6 lb

Dodatne informacije

ACCESSORIES

Uz nosiljku se mogu samostalno koristiti dva remena koji služe za osiguravanje pacijenta prilikom prijenosa. Također mogu se koristiti za smanjeno opterećenje na kralježnicu osobe pri prijenosu pacijenata. Jedostavna upotreba remena – čičak sistem.

Material

Cordura, Vodootporan