Trgovina

Pogledaj košaricu “Wicker dog basket” je dodano u vašu košaricu.
Kreveti za pse
Woff Woff jastuk za pseWoff Woff jastuci za pseWoff Woff Bean Bag Krevet za pseWoff Woff Bean Bag Krevet za pseKreveti za pseKreveti za pseKreveti za pseKreveti za pseKreveti za pseKreveti za pse 100% pamukProtuklizna podloga: crnaWoff Woff ispuna za jastuk za pseWoff Woff - kako izmjeriti psa?

« Tufnice » Bean Bag kreveti za pse – XS, S, M

100 Kn300 Kn

Očisti

Bean Bag kreveti za pse su ortopedski kreveti za pse. Pas može prilagoditi oblik kreveta prema sebi, što omogućava savršenu potporu za svaki dio tijela.

Koja je razlika između Bean Bag i silikoniziranih kuglica pogledaj ovdje

Vodoodbojni kreveti za pse i mačke su praktični za održavanje, jer su impregnirani kako bi odbijali tekućinu. Izrađeni od čvrstog 100% pamuka, istovremeno pružaju udobnost i izdržljivost.

Možete kombinirati razne boje tufnica i podloga za krevet 🙂 Razigrajte se!

Odaberite krevet s imenom ljubimca i učinite ga posebnim 🙂 Ime ljubimca navedite u Napomene uz narudžbu kod završetka kupnje i odabira plaćanja! Bez brige, čujemo se još za detalje!

Niste sigurni koja veličina kreveta odgovara vašem ljubimcu? Provjerite ovdje.

Vidi sve proizvode ovdje

Opis proizvoda

Dosta Vam je bezličnih kreveta za pse koji su vječno flekavi, neugodnog mirisa i raspadaju se u pranju?S našim novim Woff Woff krevetom zaboravite na sve probleme oko ugode i potrebe Vašeg ljubimca 🙃Ispuna od Bean Bag kuglica omogućava psu da prilagodi krevet prema sebi, svaki put bez protresanja, a kvalitetna navlaka garantira dugotrajnost 🐾Odabirom dvije navlake i jedne ispune, pas uvijek ima svoj krevet za spavanje, a navlake se jednostavno peru i suše ⛱Svi kreveti imaju protukliznu podlogu da ne „bježe“ po sobi 🐧Odaberite materijal i dizajn prema svom ukusu i interijeru 🎀I naravno, Woff Woff kreveti za pse hrvatski su proizvod 😎🛒Sve krevete za pse pogledajte ovdje: www.woff-woff.com/hr/trgovina#addlove 🐔 #woffwoff ❤️

Objavljuje Woff Woff u Nedjelja, 10. veljače 2019.

Dodatne informacije

Material

Donja strana – Protuklizni Poliester, Gornja strana – 100% Pamuk

Washing

Obrisati vlažnom krpom, U perilici na 40°C

Ironing

Zabranjeno glačanje

Drying

Prirodno sušenje