Trgovina

Zeolit za pse akcija
Zeolit prahZoo ZeolitZeolit prah za pseZeolit KlinoptilolitZeolit za pse

Zeolit

60 Kn200 Kn 60 Kn180 Kn

Očisti

Zeolit je prirodni mineral sedimentnog porijekla. Njegova rešetka je negativno nabijena i privlači male pozitivne čestice otrova. Zbog ovog svojstva djeluje jako stimulativno na imunosustav tijela u koje se unese. Zeolit je namijenjen higijeni imuniteta i vrlo često je karika koja nedostaje u ozdravljenju i/ili boljem stanju organizma. Da bi vitamini i minerali ušli u stanicu, ona mora biti očišćena od otrova. U suprotnom oni izlaze iz organizma, a da nisu izvršili svoju zadaću. Zato je zeolit – klinoptilolit neophodan i karika je koja nedostaje u pravilnoj ishrani: on priprema stanicu da primi njoj neophodne tvari.

Tijelo je nevjerojatno kompleksno i otporno pa se često čudimo pozitivnoj reakciji nakon uzimanja zeolita, ali on ne čini čuda, već pomaže organizmu da regulira rad svih organa na staničnoj razini. Zeolit – klinoptilolit djeluje jednostavno, postepeno i sigurno, na staničnoj razini: u svoju rešetkastu strukturu privlači toksine i uklanja ih iz tijela. Zeolit je negativno nabijen, a toksini pozitivno i manji su od njegove rešetke pa se jako međusobno privlače. Zeolit tako rasterećuje jetru: 60% toksina zahvaćenih zeolitom izbacuje se putem urina, a ostalih 40% izmetom.

Zadržava se u tijelu 5-7h i dobro ga je konzumirati više puta dnevno, uz dosta vode jer je i prirodni diuretik.

Laboratorijski provjereno

Saznaj više ovdje

SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Opis proizvoda

DNEVNO DOZIRANJE:
< 3kg = 1g
3-10kg = 2g
10-20kg = 5g
> 20kg = 7g
*dozator se nalazi unutar pakiranja

Umiješati u hranu ili tekućinu. Za terapiju udvostručiti dozu. Pogodno za pse s osjetljivom probavom. Upute za sigurno odlaganje biocidnog pripravka i njegove ambalaže. U slučaju prolijevanja, proliveni materijal posuti pijeskom ili zemljom i odložiti u odgovarajući spremnik.

SASTAV ZOO ZEOLITA
96% klinoptilolita, Ca (3,26%) Fe (1,38%), K (3,41%), Mg (0,53%), Na (0,7%). Prah veličine do 1,5 mikrona.